Objavljen preliminarni program trećeg izdanja DIABLOGA

Predavač koji otvara konferenciju posebni je gost iz Austrije, Mike Arens. Mike je sociolog, entuzijastični marketingaš i digitalni savjetnik, a ujedno i influencer koji svoje prisustvo na društvenim mrežama gradi pod imenom@mopskonrad. Na konferenciji će pričati o svojim iskustvima i trendovima u influencers marketingu.

Food bloger Darko Kontin i projekt menadžerica Ana Car iz tvrtke Infinum predstavit će rad novoosnovanog kulinarskog studija Flavorifici kroz njega prezentirati kako se radi vrhunski digitalni sadržaj. Blogerice i influencerice Maša Zibar (@mashinthebeauty) i Matea Frajsberger (@click4chic) otkrit će svoj put od hobija do profesionalnog i vrlo uspješnog bavljenja se društvenim mrežama.

DIABLOG i ove godine provodi istraživanje o blogerskoj sceni, a svi zainteresirani blogeri mogu se prijaviti putem društvenih mreža DIABLOG Facebook i Instagram. Ove ćemo godine temeljem istraživanja ponovno odabrati i najbolje blogere i brendove, od kojih su lani nagrađeni Avon, Dukat, Essence i adidas.

Treće izdanje DIABLOGA podržali su NIVEA i PBZ Card, a Early Bird kotizacije dostupne su preko sustava Entrio.

Recent Posts