Budućnost influencers marketinga

Jedna od najzanimljivijih tema četvrtog izdanja konferencije DIABLOG bit će budućnost influencers marketinga. Na okruglom stolu pod nazivom “Zenit influencers marketinga” stand up komičar Ivan Šarić i reality zvijezda Hana Rodić s ostalim će panelistima raspravljati o tome kako vide budućnost ove danas vrlo popularne komunikacijske discipline za koju se predviđa da će do 2022. biti vrijedna 15 milijardi dolara.

“Influencers marketing rapidno se razvio kod nas i u svijetu u zadnjih pet godina i naše je mišljenje da se trenutno nalazi na svom vrhuncu. Zato ćemo na DIABLOGU postaviti pitanje u kojem smjeru će se dalje razvijati, odnosno hoće li i u sljedećem razdoblju presudna biti kvantiteta, ili će sadržaj i autentičnost ubuduće biti presudni faktori u odgovoru na pitanje koji influenceri će opstati, a koji propasti.” – izjavila je Marina Čulić Fischer, direktorica programa DIABLOGA.

Kako je iz svog utjecaja na društvenim mrežama sa samo 25 godina uspio razviti uspješan biznis sudionicima konferencije će u polusatnom predavanju objasniti poseban gost četvrtog DIABLOGA, srpski influencer Dušan Petrović. Dušan je jedan od najtraženijih modnih fotografa u regiji i vlasnik brenda POZITIF. Njemu će se na okruglom stolu pod nazivom “Kako iz utjecaja razviti biznis” pridružiti Hana Hadžiavdagić, voditeljica, novinarka i iznimno popularna influencerica koja je u svibnju ove godine lansirala vlastiti modni brend, te pravnica, modna influencerica i vlasnica brenda “My Choice” Lidija Lešić.

Recommended Posts