DIABLOGA04 – SERVISNE INFORMACIJE

GDJE SMO

 

Screen Shot 2019-11-18 at 10.15.39

Konferencija DIABLOG održava se u Kaptol Boutique Cinema na drugom katu Centra Kaptol, na adresi Nova ves 17, 10000 Zagreb. Obzirom da je u tijeku renovacija Centra Kaptol, prilazi kinu obilježeni su na svim katovima (iz ulice Nova ves, iz Medvedgradske ulice i iz garaže).

POČETAK I PROGRAM

Predavanja se održavaju u dvoranama 3 i 5 i počinju u 10 sati, a cjekokupni program konferencije naći ćete na vašim akreditacijama, na plazmama u WOW baru Kaptol Boutique Cinema i na https://diablog.hr/

PARKING

Ulaz u garažu Centra Kaptol je iz ulice Nova Ves.

Centar trenutno preuređuje svoj parking te su parkirna mjesta ograničena na etažu minus 1. Za sretnike koji uspiju pronaći mjesto, osigurali smo tri sata besplatnog parkinga uz napomenu da karticu moraju ovjeriti na šanku WOW bara ili na blagajni kina.

Ukoliko u garaži ostanete dulje od tri sata, parking možete nadoplatiti na automatima na etaži minus 1, a automat vam može izdati i R1 račun ako je potrebno.

Najbliža alternativna garaža je garaža hotela Academia koji se nalazi na dvije minute hoda od Centra Kaptol.

AKREDITACIJE

Akreditacije je moguće preuzeti na akreditacijskim pultovima predvorju Kaptol Boutique Cinema od 09:30. Molimo vas da dođete na vrijeme kako biste izbjegli gužvu.

GARDEROBA

Uživajte bezbrižno u predavanjima i svoje kapute slobodno ostavite na besplatnoj garderobi konferencije koja se nalazi iza akreditacijskih pultova.

KAVA

Naš sponzor Nescafe Dolce Gusto vam omogućuje besplatnu kavu dok željno iščekujete početak predavanja, te u pauzama između predavanja. NDG kafe corneri su smješteni u dvoranama 3 i 5.

WIFI

Surfajte internetom, objavljujte storyje i radite liveove bez brige, imamo open wifi: Boutique.

 

Vidimo se!

Recent Posts